MUZIEKKAPEL VAN DE MARINE KADETTEN Fr  
 
   
Volgende tussenstops


21/07
Liège - Fête Nationale au M.N.R.

21/07
Vielsalm - Fête des Myrtilles.

15/08
Liège - Fête de Sainte-Marie en Outremeuse.

21/08
Cabourg (F)

31/08
Stockay Saint-Georges - Fête de la Libération.
 
De Muziekkapel van de Marine Kadetten streeft ernaar kwaliteitsmuziek te produceren en tegelijkertijd een militaire presentatie te garanderen ; dit alles met een dynamische geest en gebracht door de vrijwillige, gedisciplineerde bemanning.
Het bestaat momenteel uit ongeveer vijftig vrijwillige amateurmusici. De Muziekkapel van de Marine Kadetten wordt gewaardeerd zowel voor de parades waaraan ze deelneemt als voor de concerten die ze uitvoert, en is bijna overal in België maar ook in het buitenland bekend.
     
Het basisprogramma bestaat uiteraard uit verschillende militaire marsen (van België en van het buitenland), maar ook uit meer diverse werken zoals film, jazz, Latijns-Amerikaanse, lyrische en gevarieerde muziek.
Het uniform en de rangen zijn die van het Koninklijk Marine Kadettenkorps, gesteund door de Belgische Marine.
De Muziekkapel van de Marine Kadetten zoekt momenteel trompettisten en trombonisten. Elke andere instrumentalist is natuurlijk ook welkom...
De repetities vinden elke donderdagavond plaats in Chênée van 19:45 tot 22:00 uur. (Ecole communale du Centre, rue Bourdon - Makkelijk parkeren op het schoolplein).
News
 
Vidéos
 
Web Developer : Eric Goffin